Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

"Зникнення на 24 години"

70533038Сенс гри "Зникнення на 24 години" в тому, що діти повинні зникнути або сховатися від батьків рівно на добу, при цьому нікому нічого не говорити і не попереджати. За правилами її учасники не повинні в цей час користуватися мобільним зв'язком. Перемагає той, кого не змогли знайти.
Це не комп'ютерна гра, за якою ви можете застати свою дитину, це породження соцмереж. Страшне в тому, що передбачити, що ваша дитина задумує, вкрай складно. Підліток - це більш просунутий користувач, ніж його батьки. За день можна створити безліч груп, в яких підлітку ставлять завдання, і тут же ці групи швидко знищуються і простежити їх неможливо.
Такі розваги досить небезпечні, адже підліткам часто через соцмережі, поширюють різні випробування і навіть ускладнюють їх, щоб їм було чим похвалитися один перед одним.
Гра небезпечна ще й в тому, що неможливо встановити чи дійсно дитина зникла або він в безпеці і просто грає.
Батьків звичайно повинні проводити бесіди зі своїми дітьми і пояснювати їм небезпеку такої зовсім не дитячою забави, але як то кажуть, заборонений плід солодкий і не кожна дитина може себе контролювати. Але кожен батько повинен більше часу і контролю приділяти своєму чаду і помічати навіть найменші відхилення в поведінці дитини.
Порятунок наших дітей - в наших руках.