Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

Молодіжний Євро-Парламент

НАШІ УЧНІ НА СЕСІЇ ЄМП!

З 16 по 18 листопада учениці члени шкільного євроклубу «Європейські горизонти» Бєлих Лариса та Федотова Діана взяли участь у сесії Європейського Молодіжного Парламенту у Криворізькому національному університеті.
Учениці мали змогу протягом тім-білдінгу цікаво поспілкуватися зі студентами з інших країн, робота у комітетах була надзвичайно корисною, оскільки були прийняті важливі резолюції як для Європи, так і для України.
Члени євроклубу лишилися задоволеними та знайшли багато нових друзів!
Спогади учасниці ЄМП-2015 Бєлих Лариси:
«З 16 по 18 листопада в КНУ проходив Європейський молодіжний парламент, в якому взяли участь не тільки учні із різних шкіл, але й студенти. Учасники були розподівлені по різним комітетам, я обрала економічний, який займався питаннями безробіття. Перший день запам’ятався знайомствами в процесі гри и все це, звісно, англійскьою мовою. На другий день ми вирішували питання безробіття, а в перервах грали в цікаві ігри - це був важкий, але плідний день, з якого я винесла багато цікавої та корисної інформації. Третього дня всі комітети разом складали резолюцію, тут я відчула себе справжнім дипломатом. ЄМП справив на мене надзвичайні враження, я ніколи не забуду ці неймовірні три дні

36-640x640 37-640x640 38-640x640

39-640x640 40-640x640