Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

Вітаємо Cергія Йосиповича !

 

IMG 8257Закінчився обласний етап Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок з елементами футболу в загальноосвітніх навчальних закладах. За рішенням журі абсолютним переможцем Конкурсу у номінації «Урок фізичної культури з елементами футболу» став представник від криворізьких учителів фізкультури  Довгий Сергій Йосипович. Продемонструвавши високу фахову майстерність, Сергій Йосипович застосував стандартне й нестандартне обладнання, інформаційно-комунікаційні засоби та, головне, нові методики в проведенні уроків. Урок криворізького учителя фізкультури запам’ятався як різноманітністю методичних прийомів, так і вмінням зацікавити учнів вивченням предмета.  

Приємно, що Сергій Йосипович, гідно пройшов конкурсне випробування на обласному етапі і довів, що знання, високий професіоналізм, любов до дітей і самовдосконалення є складовими успіху вчителя, покликання якого дарувати дітям здоров’я!

Вітаємо вчителя фізкультури Довгого Сергія Йосиповича з І місцем в обласному турі конкурсу інноваційних уроків фізкультури з елементами футболу!!!

Бажаємо успіхів і продуктивної підготовки до участі у Всеукраїнському етапі!!!

Адміністрація школи

 IMG 20170427 163930