Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

У школі пройшов тиждень психології!

З 02 по 06 листопада 2020 року в стінах нашої школи пройшов тиждень психології!
Метою проведення такого тижня є розширення знань учнів, батьків та вчителів про науку психологію, розуміння внутрішнього світу, прагнення до самопізнання, активізація пізнавальної активності учнів, формування навичок конструктивного спілкування, розкриття творчого потенціалу учнів, створення позитивного емоційного настрою.
Діти з радістю доторкнулись до світу психології, прийняли активну участь у запропонованих заходах. Протягом тижня в холі школи стояв стенд під назвою «Стіна приємних побажань» де кожен охочий міг написати гарне побажання.

gcb20nbl001

Учні шостих класів прийняли участь у флешмобі «Даруй добро», а з семикласниками було проведено заняття з елементами тренінгу «Життя без насилля».

gcb20nbl002

Також усі учасники освітнього процесу долучились до челенджу «Я бажаю вам…».

І малечу не обійшли стороною, перевірили творчі здібності і уяву. У холі школи можна було полюбуватися виставкою малюнків 1-4 класів. На сторінках альбомів діти подорожували у Країну Доброти.

gcb20nbl003

А у 2-В класі пройшла година спілкування про безпеку в інтернеті «Увага інтернет!», адже з самого малечку потрібно знати де може чатувати небезпека.

gcb20nbl004