Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

Наказ № 931 від 03.06.2011 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 3 серпня 2011 року                                                                                                                                                                                                                          N 931

Про затвердження Плану заходів з виконання Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних  технологій "Сто відсотків" на період до 2015 року

З метою забезпечення виконання Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій "Сто відсотків" на період до 2015 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. N 494, наказую:

1. Затвердити План заходів з виконання Державної цільової програми впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій "Сто відсотків" на період до 2015 року (далі - План заходів), що додається.

2. Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій розробити та надіслати Міністерству до 15 вересня 2011 року регіональні програми щодо впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій на період до 2015.

3. Керівникам структурних підрозділів Міністерства, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (Удоду О. А.), Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій:

3.1. забезпечити виконання Плану заходів;

3.2. щорічно, до 15 лютого подавати департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Єресько О. В.) звіт щодо виконання завдань і заходів, зазначених у Плані.